Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα που καθοδηγεί το έργο μας αποτελείται από δυναμικές και πλήρως καταρτισμένες γυναίκες,
η κάθε μια με εξειδίκευση σε τομείς που αλληλοσυμπληρώνονται!

emily-diamandopoulou

Αιμιλία Διαμαντοπούλου

Founder και Manager της InterNGO και της Rhyme & Reason

Κατά τα 17 έτη της λειτουργίας μας, έχουμε αναπτύξει ισχυρές σχέσεις συνεργασίας με κυβερνητικούς φορείς, πανεπιστήμια, ΜΚΟ και κορυφαίες εταιρείες, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για διαγλωσσική επικοινωνία σε 130 γλωσσικούς συνδυασμούς. Ειδικεύεται στην ιατρική, τεχνική, επιστημονική, νομική και τραπεζική μετάφραση. Με μεγάλη αγάπη για τα μεταφραστικά εργαλεία, μέχρι σήμερα έχει μεταφράσει πάνω από 25.000.000 λέξεις, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 30 βιβλίων, ενώ παρέχει και υπηρεσίες διερμηνείας συνεδρίων.

agape-sophia-diamandopoulou

Αγάπη-Σοφία Διαμαντοπούλου

Επικεφαλής Διαχείρισης Έργων

Με έμφαση στην οργανωτικότητα και τον προγραμματισμό και 12ετή εμπειρία στη Βιομηχανία Μετάφρασης και Τοπικοποίησης, η Αγάπη-Σοφία είναι η Επικεφαλής Διαχείρισης Έργων. Έμπειρη επαγγελματίας στη Διαχείριση, τον Συντονισμό Έργων, την Ομαδική Εργασία και τη Μετάφραση και ειδικεύεται στη χρήση του Microsoft Office και του SDL Trados Studio. Στην InterNGO, η Αγάπη-Σοφία χρησιμοποιεί τις δεξιότητές της στο σχεδιασμό και τον συντονισμό των ροών έργων και για την επίλυση προβλημάτων αυτόματης ανάθεσης σε φοιτητές.

elisa-nefeli-tsaoussis

Ελίζα-Νεφέλη Τσαούση

Επικεφαλής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης

Έμπειρη γλωσσολόγος με δεκαετή πορεία σε θέσεις παροχής γλωσσικών έργων και Επικεφαλής Εργασιών στη Rhyme&Reason Language Services, η Ελίζα έχει βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας γλωσσικών υπηρεσιών. Στην InterNGO, φέρνει την τεχνογνωσία της στη βελτιστοποίηση διαδικτυακών μεταφραστικών εργαλείων, τη διαχείριση και τον εξορθολογισμό λειτουργιών μεταφραστικών μνημών και ορολογίας και σχεδιάζει διαδικασίες εκπαίδευσης για επαγγελματίες γλωσσολόγους και ασκούμενους.

vassia-konstantopoulou

Βάσια Κωνσταντοπούλου

Επικεφαλής Τεχνολογίας

Μηχανικός λογισμικού με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών διασφάλισης ισχυρών, φιλικών προς το χρήστη και υπερσύγχρονων τεχνολογικών συστημάτων για παρόχους γλωσσικών υπηρεσιών. Η Βάσια συντονίζει και υποστηρίζει την ανάπτυξη της InterNGO με τις πολύτιμες γνώσεις της τόσο από τον τεχνολογικό όσο και από τον μεταφραστικό κόσμο.